Wil je meer informatie, stuur me dan een mail of een bericht per whatsapp, dan neem ik snel contact met je op!

kubinka@doinshiatsu.nl • 0624502278

Of maak zelf meteen je afspraak via onderstaande knop:

Do In Shiatsu vind je op twee locatie’s.

• Locatie de Pijp: op woensdag in yogaschool YAGOY, Karel du Jardinstraat 33, 1072 SG Amsterdam.

• Locatie Westerpark: op vrijdag bij ZEN MASSAGE, Eerste Hugo de Grootstraat 27, 1052 KN Amsterdam.

Kubinka van de Lustgraaf

Ik geef shiatsu vanuit bezieling. Het is dezelfde soort bezieling die ik altijd heb gevoeld als modeontwerper. Zowel het innerlijk (shiatsu) als het uiterlijk (mode) van de mens hebben mijn interesse, twee uitersten als yin en yang met als overeenkomst de combinatie van ambacht en intuïtie.

Mijn kernwoorden zijn ki (energie), balans & connectie. De essentie van een behandeling is voor mij om in het moment te zijn en oprecht nieuwsgierig te zijn naar jou: degene met wie ik werk. Vanuit die connectie kan ik jou ondersteunen met een mooie techniek als shiatsu waarmee op verschillende niveau’s connectie gemaakt kan worden waardoor de ki of energie weer gaat stromen. Het verbinden van de verschillende punten in de meridianen en van hoofd met lijf schept daarmee ruimte voor balans tussen Yin en Yang.

Ik heb de Zen Shiatsu Opleiding in Amsterdam gevolgd onder inspirerende leiding van Joyce Vlaarkamp. Daar en ook in vervolgworkshops heb ik veel inspirerende docenten gehad zoals Joyce Vlaarkamp,  Maartje Huibers, Suzanne Yates, Nick Pole, Haruhiko Masunaga, Yoshinori Myashita, Bill Palmer en Alice Whieldon. Ik geniet elke keer weer van het leren van nieuwe technieken en inzichten en die toe te passen in mijn praktijk. 

Vind je balans met shiatsu.

kubinka@doinshiatsu.nl